RÓLUNK

Ismerj meg minket!

2015-ben alapítottam meg a Maximum Business Web & Marketing Agency-t, akkor rajtam kívül még egy kollégám adta a csapatot, és rendkívüli kitartással, gondolkodással, és csapatmunkával mára egy 12 fős céggé érett az ügynökség.

A Maximum Business építése közben egy elvemhez mindenáron szerettem volna ragaszkodni, mégpedig ahhoz, hogy a projekteket tulajdonosi szemmel nézzük. Nekem volt már más cégem is, ahol igénybevettem különböző online marketing és webfejlesztési szolgáltatásokat, és a legnagyobb hibának azt láttam, hogy a marketinges nem tudta az én szemszögemből nézni a projektet, ami nekem lila volt, az neki sárga, így közös egyetértés nem tudott kialakulni.

Így a csapat legfőbb erénye az lett, hogy a projektet a Te szemeddel tudjuk nézni. A hirdetési költségkerettel úgy bánunk, mintha a mi pénzünk lenne, sallangok helyett tapaszlatunkból, és a mért adatokból vonjuk le a következtetéseket, és a weboldalakat olyan minőségben adjuk át, ahogy azt magunknak is csinálnánk.

Berta Gergő
Ügyvezető

RÓLUNK

Alapértékeink

MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk fennállása alatt folyamatosan aktív szereplője a weboldalfejlesztési és marketing iparágaknak, a munkákat mindig a kalkulált határidőre készítjük el, és természetesen garanciát vállalunk rá.

EMBERSÉG

Minden cég valójában P2P, vagyis person to person vállalat. A cégek mögött emberek vannak, ezért az embertársaink iránt tanúsított tisztelet, kedvesség, figyelmesség, és megértés az, ami jellemzi együttműködéseinket.

EREDMÉNYFÓKUSZ

Lehet, hogy egy fejlesztőnek személyes sikeres az, amikor letud programozni egy bonyolult feladatot, vagy egy marketingesnek siker az, ha megnő a CTR, viszont tudjuk, hogy ez nem a Te sikered! A Te sikered a kész, tökéletesen működő oldal, és a rendelések beérkezése, ezért ilyen szemmel végezzünk munkáinkat.

FEJLŐDÉS

Mi, a Maximum Business-nél kiemelt figyelmet fordítunk a csapattagok tudásának folyamatosan fejlesztésére, hogy ügyfeleinek szállíthassuk a legújabb trendeket.

KREATÍVITÁS

Szeretjük a formabontó, kreatív ötleteket, azokat az “örültségeket”, ami felrázza az iparágakat.

RÓLUNK

Csapatunk

Berta Gergő
Ügyvezető

gergo.berta@maximumbusiness.hu

Majer Bálint
Webfejlesztési menedzser

balint.majer@maximumbusiness.hu

Ambrus Eszter
Social Media menedzser

eszter.ambrus@maximumbusiness.hu

Ambrus Eszter
Social Media menedzser

eszter.ambrus@maximumbusiness.hu

Budainé Ildikó

csucsajandek.hu

Logókészítésben segítettek nekem. Gyorsan dolgoztak és az ízlésemet teljesen eltalálták! Köszönöm!

Tollár Mónika

smartstudios.hu

Bátran ajánlom a Maximum Business-t mindenkinek, aki szeretné felturbózni a vállalkozása marketingtevékenységét. A nulláról indultunk, néhány hét alatt profi weboldalunk lett és minden táborunk megtelt!

Péter

perfectjob.hu

A “profizmus” a legjobb szó, amivel a céget jellemezni tudom. Egy olyan területen munkálkodom, ahol nagy a versengés, de a Maximum Business-nek hála sikerült kiemelkednem a többiek közül és a vállalkozásom profitáló lett.

Rudolf Gábor

chocoartist.hu

Végre egy csapat, akik máshogy gondolkoznak! Náluk a “Think different” tényleg működik.

Valler Gabriella

eless-szin.hu

Egy új weboldalt szerettünk volna a Színházi Társulatunknak. Amit elképzeltünk, teljesen eltálta a csapat! Köszönjük nektek!

Rólunk mondták